Unicat în România! Toţi copiii comunei Peştera au primit în dar câte o bicicletă

0
826

Eveniment de excepţie în comuna Peştera, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, acolo unde primarul independent Valentin Vrabie continuă să uimească cu acţiunile sale pozitive în folosul celor care l-au trimis „să muncească pentru ei”, aşa cum îi place edilului să spună.

În cursul zilei de ieri, copiii comunei Peştera care frecventează cursurile grădiniţei sau a şcolii din localitate s-au adunat în parcul din faţa primăriei, la invitaţia primarului Valentin Vrabie şi a consilierilor locali.

Micii sărbătoriţi au fost primiţi într-o atmosferă magică, plină de surprize, cu multe jocuri, baloane, personaje de poveste şi un tort uriaş. Aranjate frumos de aleşii locali, 500 de biciclete îi aşteptau, însă mulţi dintre cei mici încă nu ştiau ce surpriză urmează.

În zi de sărbătoare, până la începerea distracţiei pentru copii, preotul localităţii a ţinut o slujbă de sfinţire a bicicletelor, pentru ca noile mijloace de transport, dar şi stăpânii lor să fie feriţi de rele.

A urmat imensa bucurie pe care numai copiii o pot exprima atunci când primesc ceva ce-şi doresc şi la care mulţi nici măcar nu pot visa, astfel că toţi cei 500 de şcolari şi preşcolari prezenţi au primit în dar câte o bicicletă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Deşi auziseră câte ceva, dar nu ştiau sigur despre ce daruri este vorba, până şi părinţii celor mici au rămas muţi de uimire şi de admiraţie.

Cititi mai mult in cugetliber.ro, Luni, 2 iunie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply