9 MAI – O ZI CU TRIPLĂ SEMNIFICAȚIE

0
258

Militarii din Fortele Navale Romane participa vineri, 9 mai, la activitati evocatoare cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Europei si a Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial in Bucuresti si in garnizoanele de marina Constanta, Mangalia, Tulcea si Babadag.

La Bucuresti, seful Instructiei si Doctrinei al Statului Major al Fortelor Navale, contraamiralul de flotila dr. Constantin CIOROBEA, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei, incepand cu  ora 09.30.

La Constanta, comandantul garnizoanei, comandorul Tiberiu CHODAN va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Independentei de Stat a Romaniei, din Parcul de la Casa de Cultura, incepand cu  ora 10.00.

La Mangalia, comandantul garnizoanei, comandorul Vasile CHIRILA, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Complexul Monumental din Piata Republicii, incepand cu ora 12.00.

La Tulcea, comandantul garnizoanei, capitan-comandorul Tudorel IVANA, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Independentei, incepand cu ora 10.00.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La Babadag, comandantul garnizoanei, colonelul Daniel Frumosu va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din parcul orasului, incepand cu ora 10.00.

Compartimentul informare si relatii publice,

Statul Major al Fortelor Navale, Bucuresti.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply