De 1 Iunie, “Carnavalul copiilor”, la Mangalia

0
756

farmec.ro
carturesti.ro%20


Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Primăria și Consiliul Local Mangalia în parteneriat cu instituţiile de învăţământ din localitate organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului Carnavalul copiilor.

Ca şi în anul precedent, preșcolarii și școlarii participanți la Carnaval se vor organiza în două coloane, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice și a părinților implicați în acțiune. Coloanele vor pleca simultan din două puncte, respectiv Sensul giratoriu şi Piaţa Sud, începând cu ora 09.30. Fiecare unitate şcolară implicată va avea o culoare reprezentativă, având ca antemergător o mascotă uriaşă îmbrăcată în haine de aceeaşi culoare.Cei 3000 de copii prezenţi la paradă vor defila astfel pe străzile oraşului, până în Piaţa Republicii, unde își vor prezenta costumele şi va avea loc festivitatea de premiere.

Fiecare copil participant la carnaval va fi primi din partea Primăriei pachete cu dulciuri.

În timpul paradei, traficul rutier va fi oprit pe traseul parcurs de copii.

După parada costumelor şi festivitatea de premiere, începând cu ora 13.00, toţi copiii vor fi conduşi de mai mulţi clovni în Portul Turistic, locul de desfăşurare a unui spectacol artistic. Pe scenă vor urca mai mulți invitaţi, precum: Simona Nae, Ravi, Trupele Maxim şi Lollypop Girls, Ansamblul vocal “Armonia” și Salsa mi vida. Pe parcursul derulării spectacolului, clovnii prezenţi în Portul Turistic vor oferi copiilor baloane colorate şi bomboane.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Principalul obiectiv al acestui carnaval este acela de a oferi o zi minunată copiilor din Mangalia. Cel mai important este ca ei să se distreze, să se simtă bine, să-şi petreacă ziua cu părinţii şi să se bucure de întreaga manifestare care le este dedicată”, a declarat primarul Radu Cristian.

27 mai 2014, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply