Şedinţă ordinară a Consiliului Local, la Mangalia

0
584

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, vineri, 16 mai, ora 17.00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre  cu caracter administrativ şi social.

Unul dintre proiectele supuse adoptării vizează modificarea HCL nr.112/14.12.2012 şi a HCL nr. 120/30.09.2008 privind aprobarea unor măsuri de protecţia socială pentru persoanele vârstnice din Mangalia. Alte proiecte se referă la aprobarea criteriilor necesare întocmirii listei de priorităţi, în vederea atribuirii terenurilor în folosinţă gratuită, conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

În aceeaşi şedinţă, se va dezbate proiectul referitor la acordarea unor burse elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Mangalia. Totodată, se va dezbate aprobarea Studiului de Fezabilitate, a bugetului şi a surselor de finanţare pentru „Crearea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică în Staţiunea Neptun-Olimp.

De asemenea, pe ordinea de zi este înscris proiectul de hotărâre care vizează aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul financiar 2014.

Alte proiecte care vor fi supuse adoptării se referă la reglementarea activităţii de comerţ, agrement şi servicii pe teritoriul administrativ al municipiului Mangalia; aprobarea documentaţiei tehnico- economice privind înfiinţarea „Oborului” din oraş.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 15 mai 2014, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply