Până la toamnă, reţeaua de gaze ajunge în 23 August şi Costineşti

0
779

Senatorul PSD Nicolae Moga: „Gazul înseamnă civilizaţie şi interesul nostru este să ne apropiem de civilizaţie. Cel mai important este că oamenii din localităţile de la malul mării vor beneficia de un confort sporit“.

Până la începutul iernii, o parte dintre gospodăriile din comunele 23 August şi Costineşti vor fi branşate la reţeaua de gaz. Promisiunea a venit, vineri, din partea directorului firmei Megaconstruct, Cătălin Ivan, care a anunţat totodată că, până în toamna anului viitor, conductele de gaz vor fi „înşirate“ pe toate străzile celor două unităţi administrative. Următorul pas ar fi ca locuitorii să-şi poată branşa locuinţele la reţeaua de gaz natural, care le va putea oferi un confort sporit.

În felul acesta, costurile privind încălzirea şi preţul combustibilului folosit pentru gătit vor scădea cu aproximativ 40%, conform unor calcule făcute de reprezentanţii Primăriei Mangalia, care sunt primii beneficiari ai magistralei de gaz ce vine de la bulgari şi care a fost extinsă către localităţile româneşti la insistenţele senatorului Nicolae Moga.

Acum trei ani, parlamentarul constănţean a început discuţiile cu partea bulgară şi astăzi putem spune că, în municipiul Mangalia şi oraşul Negru Vodă, „butelia îngropată funcţionează“, după cum a spus primarul Mangaliei, Cristian Radu. Mai exact, se văd deja beneficiile, având în vedere că reţeaua este extinsă pe 80% din străzile Mangaliei.

Mai mult, în telegrafonline.ro, Sâmbătă, 10 mai 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply