Au început lucrările pentru branşarea localităţilor Costineşti şi 23 August la reţeaua de gaze

0
789

După ce, anul trecut, în municipiul Mangalia a fost implementat proiectul privind alimentarea cu gaze naturale, a venit rândul şi locuitorilor din Costineşti şi 23 August să beneficieze de o astfel de investiţie. Vineri, 9 mai, autorităţile locale din această zonă, dar şi reprezentanţii constructorului, în speţă Megaconstruct SA, au anunţat demararea lucrărilor pentru introducerea reţelei de gaze.

Locuitorii din Costineşti, 23 August şi din satele aferente celei din urmă vor avea, până la sfârşitul anului viitor, gaze. Conducta care porneşte de la bulgari a ajuns mai întâi la Mangalia, iar acum va fi extinsă. Vineri au început lucrările la Costineşti, dar şi la Olimp, reţea ce va face legătura cu localitatea 23 August şi satele acestei comune – Dulceşti şi Moşneni.

Compania care va realiza aceste lucrări este Megaconstruct SA, ale cărei materiale folosite pentru realizarea sistemelor de distribuţie sunt de ultimă generaţie, moderne, ce asigură o comportare în exploatare şi o garanţie pe timp de 50 de ani – au precizat constructorii.

Pentru lucrările din aceste localităţi se va realiza un racord în lungime de 3.500 de metri, cu diametru de 315 milimetri, din care se realizează bifurcaţiile secundare pentru alimentarea staţiunii Costineşti şi a localităţii 23 August. Reţeaua de distribuţie pentru 23 August are o lungime de 54 kilometri şi acoperă reţeaua stradală a comunei şi satelor componente.

replicaonline.ro, 9 mai 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply