Mesaj al primarului Mangaliei, Cristian Radu

2
659

Astăzi (8 mai, n.r.) am avut parte de un eveniment neplăcut în Primaria Mangalia și vreau să exprim câteva gânduri pe această temă. După cum cred că mulți dintre dumneavoastră ați citit deja în presă, un funcționar public a fost dus la audieri pentru un flagrant de luare de mită. Este vorba despre fostul șef al Serviciului Urbanism, George Mocanu, în prezent încadrat la Direcția Juridică.

Din punct de vedere uman este regretabil ca s-a intâmplat așa ceva, mai ales că este vorba despre un om tânăr, cu copil mic acasă. Însă din perspectivă legală, este foarte bine că se face ordine în aparatul administrativ, iar acesta trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toți funcționarii publici indiferent de instituția la care lucrează. La momentul instalării pe funcție, am atras atenția în mod special angajaților care lucrau deja în Primărie, cum este și cazul domnului Mocanu George, să respecte legea și să nu dea curs unor practici neortodoxe. Mai mult decât atât, de câte ori m-am întâlnit cu locuitorii orașului i-am rugat să apeleze doar la căile oficiale, în relația cu Primăria și să renunțe la practica “micii înțelegeri” pentru rezolvarea diverselor probleme. Din nefericire, cazul de astăzi ne arată că unii se desprind cu greu de vechile metehne.

Rog încă o dată toți cețățenii care au diverse solicitări la Primăria Mangalia, să urmeze calea oficială și legală iar eu îi asigur că vor primi răspuns în termen. Este adevărat că la preluarea mandatului am găsit solicitări la care nu s-a trimis niciun răspuns de ani de zile și pe care am reușit să le aducem la zi în ultima perioadă. Consider că în prezent circuitul documentelor în Primaria Mangalia este unul normal și nimeni nu are motive să recurgă la tot felul de „intervenții” pentru a-și rezolva problemele legale.

Vă doresc o seară liniștită!

Fb, 08.05.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. dle Primar daca va aduceti aminte si eu v-am avertizat despre acest individ ,cum am fost data afara din examenul de la politia locala in 2010 si nu ati vrut sa ma intelegeti, Am avut si eu un dosar la acest individ si m-a tinut 2 ani de zile si pana nu am ajuns sa ii voebesc urat si sa- l amenint nu mi-a dat verdictul ca sa pot sa imi inchid capatul holului unde stau.Cu toiate ca Primaria nu avea nici o treaba ,dar dupa 2 ani de zile primaria imi trimit plic ca nu este trewaba ei ca sunt apartamente proprietate si trebuie sa cer permisiunea locatarilor.As vrea sa va intreb domnule primar,daca un angajat este intrebat de o persoana anumite lucruri care tin de un functionar public si nu stie sa ii raspunda,credeti ca este pregatit si are studii pe postul care il ocupa ?

  2. Draga Laura…sa fii sigura ca nu ai pierdut nimic!!oricum acesti comunitari , care se numesc cica politisti locali…sunt praf si pulbere!!!dau amenzi aiurea si fac cele mai mari abuzuri!!!pe langa faptul ca sunt analfabeti cu diplome!!!!!

Leave a Reply