Mangalia se înfrăţeşte cu oraşul Karmiel

0
476
starshiners.ro%20

O delegaţie din Israel se va afla în vizită la Mangalia, în perioada 8 – 15 mai, ocazie cu care, vineri, 9 mai, începând cu ora 10.00, oaspeţii vor avea o întâlnire cu edilul Radu Cristian, la sediul Primăriei Mangalia, în vederea semnării protocolului de înfrăţire cu oraşul din Ţara Sfântă.

Delegaţia este reprezentată de următorii membri: Shula Cohen – viceprimarul oraşului Karmiel, Eti Shperberg – director al Institutului de Învăţământ Tehnic, membră Rotary, Paul Târnovan – şef secţie Primăria Karmiel, Zvi Itzchacki – om de afaceri, membru Rotary. În cadrul întâlnirii, membrii delegaţiei vor vizita mai multe instituţii publice, Herghelia Mangalia, dar şi alte puncte de atracţie turistică din zonă.

Conform protocolului de înfrăţire, părţile vor dezvolta relaţii de colaborare şi prietenie, potrivit competenţelpor de care dispun şi a legislaţiei în vigoare în statele lor. Cooperarea va consta în schimburi de experienţă în următoarele domenii: industrie, cultură şi arte, educaţie, turism, economie şi dezvoltarea mediului de afaceri, instituţii municipale şi sistemul economic local, protectia mediului.

De asemenea, cele două oraşe înfrăţite vor susţine cooperarea în domeniul culturii, artei şi educaţiei prin schimburi între grupuri artistice, organizaţii studenţeşti, de tineret şi de elevi, precum şi organizarea de manifestări culturale comune.

8 mai 2014, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply