VIDEO Stațiunile din sudul litoralului românesc: SATURN

0
2232

Prietenii paginii noastre de fb ne-au solicitat imagini cu stațiunile din sudul litoralului românesc. Până când vor fi realizate panoramări video cu ajutorul dronelor și în această zonă, vă prezentăm într-un serial cele șapte stațiuni din sud, așa cum apar ele în media la ora actuală.

Prin bunăvoința videoguide.ro, astăzi, SATURN.

Stațiunea turistică Saturn se află în imediata vecinătate a orașului Mangalia și la 43 km de Constanța. La nord, stațiunea Saturn se învecinează cu stațiunea Venus. Pe lângă posibilitățile de agrement, punctul forte al stațiunii îl reprezintă existența izvoarelor mezotermale sulfuroase și a nămolului cu valoare terapeutică.

Saturn este o stațiune curată, veselă, cu o plajă foarte bună, iar tarifele practicate la cazare sunt printre cele mai mici. Spațiile de cazare din stațiunea Saturn sunt împărțite între hotelurile de 1, 2, 3 si 4 stele. Ca și în celelalte stațiuni de pe litoral, aici există și un camping.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Plaja Saturn, care este o prelungire a celei de la Mangalia în sud, continuă în nord spre Venus și are o lungime de aproximativ 2 km, cu o lățime de 100–150 metri.  Zona sudică a plajei (spre Mangalia) este formată din numeroase golfulețe create artificial, cu acces în mare relativ lejer, dar cu lățimi ale plajei mai mici.. Pe toată lungimea plajei, intrarea in apă este lină.

Prezentare Statiune turistica SATURN pe videoguide.ro

Statiunea Saturn mai dispune de numeroase restaurante, gradini de vara, discoteci, baruri de zi si de noapte, piscine,  terenuri de sport (minigolf, tenis), cinematograf in aer liber, parc de distractii, oferind de asemenea posibilitatea de a practica sporturi nautice si echitatie.

Hotelul SATURN:

Prezentare Hotel SATURN Saturn pe videoguide.ro

Sursa: http://www.videoguide.ro/

M.N.: Vă mai amintiți ? http://www.mangalianews.ro/2014/03/12/mangalia-povestea-lui-7-la-targul-de-turism-al-romaniei/ Vom respecta cele șapte culori, pentru cele șapte stațiuni din sud.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply