MANGALIA: Programul manifestărilor pentru petrecerea timpului liber

0
598

farmec.ro

Primăria municipiului Mangalia anunţă seria evenimentelor care se vor desfăşura în sudul litoralului, în perioada 1 – 4 mai. Astfel, începând de azi şi până duminică, 4 mai, turiştii care aleg să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai în staţiunile din sudul litoralului vor avea parte de evenimente inedite, concerte, curse auto şi un festival de dans.

„Startul distracţiei se va da, joi, 1 Mai cu show-ul denumit 1 Mai Tunning Fest 2014. Evenimentul automobilistic, aflat la prima ediţie, organizat de S.C. Capitol Denny S.R.L., în colaborare cu Asociaţia Autocustoms şi Primăria Mangalia va reuni pasionaţii de drift şi drag la malul mării, într-o demonstraţie de îndemânare şi viteză.

Deschiderea evenimentului va avea loc, joi, 1 Mai, în intervalul orar 12.00-12.30, în staţiunea Venus”, se menţionează într-un comunicat de presă.

În parcarea din spatele hotelului Adriana (Venus), zeci de autoturisme de sute de cai putere se vor prezenta pentru o paradă pe arterele din staţiuni, până în Mangalia. Întrecerile de drift şi drag vor avea loc în spaţiile special amenajate din zona cordonului rutier Saturn-Venus. În acelaşi loc, va fi organizată o expoziţie de maşini. Manifestarea automobilistică se va încheia duminică, 4 mai, cu o festivitate de premiere a celor mai buni automobilişti.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Tot în perioada 1 – 4 mai, Crazy Salsa Fest, aflat la cea de-a V-a ediţie este evenimentul, care, timp de patru zile şi trei nopţi va introduce în lumea dansului sute de pasionaţi de muzica şi dansurile latino-americane. În cadrul manifestării, desfăşurate în staţiunea Neptun, vor fi organizate seminarii cu instructori şi antrenori de dans renumiţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Începând cu anul 2010, când s-au pus bazele acestui festival cu caracter internaţional, an de an evenimentul a crescut valoric, impunându-se în viaţa cultural-artistică a municipiului Mangalia şi a ţării, prin show-urile, workshop-urile susţinute de artişti naţionali şi internaţionali”, se mai precizează în comunicatul de presă.

Nu în ultimul rând, Ziua Europei este un alt eveniment cultural-artistic, organizat de Chelgate România, sub egida Uniuniii Europene, vineri, 2 mai, în Portul Turistic. Manifestarea va antrena elevii şcolilor din municipiu într-o serie de concursuri de creativitate şi imaginaţie. În cadrul evenimentului vor fi susţinute recitaluri corale şi concursuri cu tematică U.E.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply