Vacanța de 1 Mai, petrecută pe yaht la Limanu — VIDEO

0
677

Cos­tu­ri­le sunt mai mici decât un sejur la un hotel de 4 ste­le în Mamaia.

Daca nu v‑ati facut inca pla­nuri pen­tru vacan­ta de 1 mai, avem o pro­pu­ne­re ine­di­ta.  Luati-va pri­e­te­nii si fami­lia si inchi­ri­ati un yaht, pen­tru ca a tre­cut vre­mea in care numai boga­tii isi puteau per­mi­te sa-si petre­a­ca tim­pul liber la bor­dul unei ambar­ca­tiuni. Acum, o zi de plim­bat pe mare va cos­ta cat o noap­te de caza­re intr-un hotel de trei sau patru stele.

Dia­na si Geor­ge sunt din Bucu­res­ti, iar pasiu­nea pen­tru navi­gat si-au descoperit‑o in urma cu doi ani. Au facut aman­doi cur­suri de mane­vrat ambar­ca­tiuni cu panze, iar de atunci nu au ratat nicio oca­zie pen­tru a iesi pe mare. “Nu tre­bu­ie nea­pa­rat sa fii pro­pri­e­tar de bar­ca; poti sa inchi­ri­ezi una si nu ajungi sa chel­tu­ies­ti sume foar­te mari”, spun ei.

Cum nu au pro­pri­ul yaht, au decis sa inchi­ri­e­ze unul. Cos­tu­ri­le sunt mai mici decat daca si-ar fi rezer­vat un sejur la un hotel de 4 sau 5 ste­le in Mamaia.

E mai fru­mos pe bar­ca decat sa stai pe pla­ja sau la hotel, la pis­ci­na. E mai intim daca o luam strict de pla­ja. Pe de alta par­te, mie imi pla­ce pe bar­ca, pen­tru ca ai o sen­za­tie de rela­xa­re mult mai inten­sa”, cre­de Diana.

Chiar daca nu aveti per­mis sa con­du­ceti un yaht, fir­me­le de inchi­ri­eri va pun la dis­po­zi­tie si un navi­ga­tor cu expe­rien­ță, care sa mane­vre­ze ambar­ca­tiu­nea si sa aiba gri­ja sa nu va lip­seas­ca nimic, la bord.

Mai mult, AICI.

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply