Top 5 staţiuni la Marea Neagră, din Bulgaria

0
785

În ediţia sa de ieri, agenţia bulgară de presă Novinite.com, a realizat un clasament al primelor cinci staţiuni estivale de la Marea Neagră, situate pe litoralul Bulgariei.
Iată cum arată acest top.

Sunny Beach
Slunchev Bryag, mai bine cunoscut ca Bulgaria Sunny Beach, este centrul de necontestat al coastei Mării Negre. În fiecare an, stațiunea atrage mii de turişti din toată Europa, în special tineri. Băutura ieftină, cazinourile, DJ de renume mondial, și cluburi de plajă de lux sunt cele mai puternice pârghii ale turismului estival.
Staţiunea este considerată Copacabana Bulgariei, cu un mare număr de baruri chillout în timpul zilei, transformate într-o scenă uriaşă de dans cu efecte electronice luminoase în timpul nopții.
Sunny ‘s Beach este locația ideală situată între principalele orașe porturi Burgas și Varna.

Nessebar
La doar 3.6 km sud de Sunny Beach, se văd zidurie de piatră din centrul vechi al orașului Nessebar, cu o vechime de peste trei mii de ani. Originar ca o așezare tracică, pe aici au trecut bizantini, romani, și otomani. Este una dintre cele mai dens populate staţiuni cu biserici, cu peste 40 de lăcaşuri sfinte datând din antichitate și Evul Mediu.
Noul oraș oferă hoteluri în stil modern, restaurante și baruri, precum și plaje foarte plăcute. Pe parcursul sezonului estival, Nessebar este gazda Festivalului de Vintage Cars, Festivalului Balkan de Cinema pentru copii, și Strings Festivalul de Muzică de la Marea Neagră.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nisipurile de Aur
Zlatni Pyasatsi (Nisipurile de Aur) este cea mai veche şi cea mai mare staţiune, din Bulgaria, de la Marea Neagră. Construcţia a început în 1956. Nisipurile de Aur oferă o gamă largă de parcuri acvatice, parcuri de distracții, un mini teren de golf, un parc natural în apropiere, cu o varietate de floră şi faună. Plaja are 3.5 km lungime. Multe dintre hoteluri dispun de facilități sportive pentru toate categoriile de vârstă.

Staţiunea se află la 17 km nord de Varna şi găzduiește, de asemenea, mai multe evenimente anuale, întâlniri și seminarii.

Continuarea, în ziuaconstanta.ro, Miercuri, 30 aprilie 2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply