Programul “Litoralul pentru toţi”. Peste 5.000 de locuri de cazare la preţuri speciale

0
409

Ediţia de primăvară a programului “Litoralul pentru toţi” se va desfăşura în perioada 05 mai-15 iunie şi sunt incluse toate staţiunile de pe litoralul românesc. Scopul acestui program este acela de a crea sejururi în extrasezon la preţuri avantajoase, astfel încât turiştii să fie atraşi de litoralul românesc şi în perioadele mai puţin aglomerate.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, un sejur de şase nopţi, fără mic dejun inclus, ajunge de la 205 lei la un hotel de o stea până la 605 lei la hotelurile de cinci stele. Turiştii pot opta pentru varianta All Inclusive care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi / persoană ajung de la 765 lei la un hotel de trei stele, până la 985 de lei la hotelurile de cinci stele.

În staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche tarifele pentru această ediţie de primăvară pot costa de la 159 de lei, cazare fără mic dejun pentru şase nopţi la un hotel de o stea, până la 469 de lei, la un hotel de cinci stele.

Până acum s-au înscris în program 38 de hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 5.408 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, ceea ce înseamnă că, la sfârşitul ediţiei de primăvară 2014 a programului, cel puţin 32.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, Joi, 24.04.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply