Pregătiri – „Lumină de la malul mării 2014”

0
190

Primăria Mangalia va organiza, în acest an, cea de-a XIII-a ediţie a acţiunii „Lumină de la malul mării”, care a devenit un brand al municipiului.

Devenită deja o tradiţie pentru credincioşi, acţiunea „Lumină de la malul mării” va fi organizată şi în acest an, de către Primăria şi Protoieria Mangalia, pe plaja din faţa hotelului President. Potrivit Primăriei, evenimentul este pregătit riguros, an de an, şi atrage mii de turişti în staţiunile din sudul litoralului.

„În această săptămână vor începe lucrările de amenajare a altarului de pe plajă”, au declarat surse din Primărie, care au precizat că, în Sâmbăta Paştelui, cei mici vor anunţa sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos printr-un concurs de încondeiere a ouălor. Talentul şi efortul lor vor fi răsplătite de cu un „dar dulce”. Slujba de Înviere va începe la ora 23.00, cu un concert de muzică religioasă, iar credincioşii care vor asista la Sfânta Slujbă a Învierii Domnului vor primi, ca în fiecare an, lumânări, ouă roşii şi felii de cozonac.

„Aflat la cea de-a 13-a ediţie, evenimentul „Lumină de la malul mării“ este pregătit cu atenţie, fiind cel care deschide seria manifestărilor din calendarul sezonului estival 2014. Devenit un brand al Mangaliei, consider că trebuie să se bucure de toată atenţia administraţiei locale. Doresc ca turiştii care vor veni la mare să participe la o slujbă deosebită şi să rămână cu amintiri plăcute”, a declarat primarul Cristian Radu.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, 11.04.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply