PAŞTE 2014. Dr.MENCI: “Mielul mic nu este sănătos! Condimentaţi cu ierburi menţionate în Biblie”

0
314

PAŞTE 2014  Pro­fe­so­rul Ghe­or­ghe Men­ci­ni­cop­schi spu­ne că mie­lul este o sur­sa bună de zinc nece­sar sis­te­mu­lui imu­ni­tar în lup­ta con­tra infec­ti­i­lor (racea­la, gri­pa, etc.), de fier hemic bio­dis­po­ni­bil, de pota­siu nece­sar bunei exci­ta­bi­li­tati neu­ro­mus­cu­la­re, de vita­mi­ne B nece­sa­re eli­be­ra­rii ener­gi­ei din ali­men­te, de vita­mi­ne­le E si D.

PAŞTE 2014 Pro­fe­so­rul Ghe­or­ghe Men­ci­ni­cop­schi ofe­ră pe blo­gul său câte­va sfa­turi lega­te de masa de PAŞTE 2014. 

Sun­tem in Sap­ta­ma­na Mare; dupa 8 sap­ta­mani de post si mul­te pre­ga­tiri, se apro­pie ziua in care vom putea gus­ta din buca­te­le tra­di­tio­na­le de Paș­te: ouă roșii, drob de miel, cior­bă de miel, frip­tu­ră de miel, cozo­nac și pas­că. Car­nea de miel este ali­men­tul „vede­ta” de PAŞTE 2014, asa ca tre­bu­ie sa fim infor­mati, sa stim cum cum­pa­ram si cum gatim sana­tos pre­pa­ra­te­le tra­di­tio­na­le din car­ne de miel”, a scris nutri­ţi­o­nis­tul pe doctormenci.ro.

PAŞTE 2014 Potri­vit pro­fe­so­ru­lui Ghe­or­ghe Men­ci­ni­cop­schi, mie­lul este o sur­sa buna de zinc nece­sar sis­te­mu­lui imu­ni­tar in lup­ta con­tra infec­ti­i­lor (racea­la, gri­pa, etc.), de fier hemic bio­dis­po­ni­bil, de pota­siu nece­sar bunei exci­ta­bi­li­tati neu­ro­mus­cu­la­re, de vita­mi­ne B nece­sa­re eli­be­ra­rii ener­gi­ei din ali­men­te, de vita­mi­ne­le E si D.

PAŞTE 2014 “Este impor­tant sa ale­gem miei cu o gre­u­ta­te de mini­mum 13–14 kg, deo­a­re­ce car­nea unui miel de cinci-sase kg, de exem­plu, are foar­te mult cola­gen, deci este indi­ges­ta. Mie­lul mic nu este sana­tos, con­su­mul car­nii aces­tu­ia ingre­u­nand foar­te mult meta­bo­lis­mul – pen­tru cei care sufe­ra de pro­ble­me diges­ti­ve este chiar peri­cu­loa­sa! Chiar si cel mai slab miel are mul­ta gra­si­me si, cu cat ani­ma­lul sacri­fi­cat este mai tanar, cu atat car­nea este mai greu dige­ra­bi­la”, a scris nutriţionistul.

Cites­te mai mult pe REALITATEA.NET, Joi, 17.04.2014.

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply