Minivacanţa de 1 Mai: Programul complet al evenimentelor organizate pe litoral

0
317

Concerte rock, hip-hop, electro sau folk, festivaluri de modă, expoziţii şi parade de maşini moderne şi de epocă vor fi organizate în staţiunile de pe litoral pentru cei peste 30.000 de turişti care sunt aşteptaţi să ajungă la mare în minivacanţa de 1 Mai.

Minivacanţa de 1 Mai: Programul complet al evenimentelor organizate pe litoral (Imagine: Adrian Boioglu/Mediafax Foto).

Petrecerile vor începe în Vama Veche, miercuri seară, când în Club Goblin debutează Festivalul “Înregistrat în România”. În fiecare noapte până în 3 mai vor fi concerte cu Alternosfera, Şuie Paparude, C.T.C., Subcarpaţi, E.M.I.L., ZOB, Vali Umbra, AFO, Infinitu’ aka Sfântu’8, Flou Rege, Chesarion.

Startul oficial al distracţiei pe litoral va fi dat în ziua de 1 mai, de parada cu maşini de epocă, motociclete, maşini off-road şi de raliu, care se vor deplasa, de la ora 10.00, pe traseul Mamaia – Năvodari – Constanţa – Eforie – Constanţa – Mamaia.

… La Neptun, va fi Festivalul Internaţional Crazy Salsa Fest, care se va desfăşura până în 5 mai în incinta complexului turistic 2D. Pe perioada evenimentului vor fi organizate seminarii cu instructori şi antrenori de dans.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot în Vama Vache, pe lângă Festivalul “Înregistrat în România”, La Canapele Party va fi organizat şi Folk’n’Roll, unde vor concerta Ţapinarii, pe 1 mai, Fără Zahăr pe 2 mai, Timpuri Noi – 3 mai şi Emisia 2, în 4 mai.

Mai mult, AICI.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply