Ministrul Turismului în vizită la Mangalia și Vama Veche

1
304

Vedem lucruri bune, în construcţie, arată bine. De 1 Mai sunt aşteptaţi aproximativ 30.000 de turişti. 

Florin Jianu (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Foto).

Jianu s-a întâlnit la începutul vizitei cu reprezentanţi ai industriei hoteliere de pe litoral, la Mangalia, după care a plecat să vadă staţiunile din sud, prima oprire fiind la Vama Veche, unde vremea era mohorâtă.

“Am început vizita informală pe care o facem pe litoral, nu vreau să fie nimic festivist, încercăm să vedem ce se întâmplă pe litoral, am început cu Mangalia, cu o întâlnire cu reprezentanţii industriei de turism, iar acum suntem la Vama Veche pe plajă. Este important să promovăm tot litoralul României din sud până în nord. De 1 mai se aşteaptă 20.000 – 30.000 de turişti, cu un grad mare de ocupare în nordul litoralului. Cred că trebuie să promovăm din ce în ce mai mult şi sudul litoralului şi această zonă pentru că în această zonă şi tradiţional de 1 Mai vin tineri şi Vama Veche e unul din punctele la care tineretul se raportează”, a afirmat ministrul turismului.

El a mai spus că este firesc ca în această perioadă să se construiască pe litoral, dar crede că în timpul sezonului aceste lucrări nu ar trebui să deranjeze turiştii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI.


piese-auto-mangalia.ro1 COMENTARIU

  1. Probabil ca ministrul turismului nu a vazut platoul din fata Casei de Cultura care arata jalnic de ani buni,ne laudam cu realizari si fapte dar nu suntem in stare macar sa astupam gaurile si sa starpim iarba ce a crescut printre dale,serios,macar cateva kg de solutie pt starpit iarba se putea,altfel stam bine……

Leave a Reply