DESTINAȚIE: ROMÂNIA/ Fabricile de confecții din Botoșani lucrează pentru cele mai mari case de modă internaționale!

0
310

Au îmbrăcat cei mai importanți oameni ai planetei și lucrează pentru cele mai mari case de modă ale Europei și Statelor Unite. Fabricile de confecții din Botoșani asigură produsele de lux pentru branduri din lumea modei precum Armani, Ralph Lauren, Prada, Zara, Zenia, Margiela, Massimo Dutti, Vivienne Westwood, Versace sau Hugo Boss.

Foto: (c) CRISTIAN LUPASCU / AGERPRES FOTO.

Hainele făcute aici au ajuns să fie îmbrăcate de oameni importanți ca Barack Obama, Vladimir Putin, Dmitri Medvedev sau de membrii Casei Regale a Marii Britanii.

”Avem contacte, practic, cu lumea cea mai înaltă din modă. Fabricile din Botoșani lucrează pentru Armani, Ralph Lauren, Prada, Zara, Zenia, Margiela, Massimo Dutti sau Hugo Boss. Relația este una de normalitate”, a afirmat directorul fabricii de confecții Rapsodia Conf, Mihai Tincu. Acesta conduce de aproape 40 de ani fabrica din Botoșani.

Mai mult, aici: http://www.agerpres.ro/destinatie-romania/2014/04/22/destinatie-romania-fabricile-de-confectii-din-botosani-lucreaza-pentru-cele-mai-mari-case-de-moda-internationale-11-07-16

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply