DESTINAȚIE: ROMÂNIA/ Fabricile de confecții din Botoșani lucrează pentru cele mai mari case de modă internaționale!

0
279

Au îmbră­cat cei mai impor­tanți oameni ai pla­ne­tei și lucrea­ză pen­tru cele mai mari case de modă ale Euro­pei și Sta­te­lor Uni­te. Fabri­ci­le de con­fec­ții din Boto­șani asi­gu­ră pro­du­se­le de lux pen­tru bran­duri din lumea modei pre­cum Armani, Ral­ph Lau­ren, Pra­da, Zara, Zenia, Mar­gie­la, Mas­si­mo Dutti, Vivien­ne Wes­twood, Ver­sa­ce sau Hugo Boss.

Foto: © CRISTIAN LUPASCU / AGERPRES FOTO.

Hai­ne­le făcu­te aici au ajuns să fie îmbră­ca­te de oameni impor­tanți ca Bara­ck Oba­ma, Vla­di­mir Putin, Dmi­tri Med­ve­dev sau de mem­brii Casei Rega­le a Marii Britanii.

”Avem con­tac­te, prac­tic, cu lumea cea mai îna­l­tă din modă. Fabri­ci­le din Boto­șani lucrea­ză pen­tru Armani, Ral­ph Lau­ren, Pra­da, Zara, Zenia, Mar­gie­la, Mas­si­mo Dutti sau Hugo Boss. Rela­ția este una de nor­ma­li­ta­te”, a afir­mat direc­to­rul fabri­cii de con­fec­ții Rap­so­dia Conf, Mihai Tin­cu. Aces­ta con­du­ce de aproa­pe 40 de ani fabri­ca din Botoșani.

Mai mult, aici: http://www.agerpres.ro/destinatie-romania/2014/04/22/destinatie-romania-fabricile-de-confectii-din-botosani-lucreaza-pentru-cele-mai-mari-case-de-moda-internationale-11–07-16

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply