CNN face o reclamă măgulitoare României — VIDEO

0
388

După recla­ma măgu­li­toa­re pe care Jared Leto a făcut‑o Româ­ni­ei, jur­na­li­ş­ti­lor de la CNN le‑a atras atenţia Sali­na Tur­da şi au clasat‑o prin­tre cele mai gro­za­ve locuri de sub pământ din lume.

Mate­ri­a­lul „10 cele mai cool locuri de sub pământ din lume“ cla­sea­ză Sali­na Tur­da pe locul al doi­lea, după un râu sub­te­ran din Filipine.

Des­pre Sali­na Tur­da, cei de la CNN au scris, citând salinaturda.eu, că exploa­ta­rea ei a înce­put din seco­lul al XII-lea, iar sarea era scoa­să cu mâna, dar şi că, acum, Sali­na de la Tur­da, din Transil­va­nia, este atât un muzeu al mine­ri­tu­lui, cât şi un parc de dis­tra­cţii cu pano­uri de bas­chet, cu pis­te de mini­golf, cu o roa­tă mare şi un lac sub­te­ran pe care oame­nii se pot plim­ba cu băr­cu­ţe­le. Jur­na­li­ş­tii CNN, ca şi cei de la Busi­ne­ss Insi­der, reco­man­dă sali­na pen­tru cei care sufe­ră de aler­gii, astm şi alte pro­ble­me respiratorii.

Mai mult, AICI.

Vă invi­tăm să reve­deți și:

http://www.mangalianews.ro/2014/02/16/salina-turda-pe-locul-1-in-topul-celor-mai-cool-locuri-subterane/

http://www.mangalianews.ro/2014/03/28/destinatia-turistica-din-tara-noastra-care-face-furori-in-revista-smithsonian-%E2%80%9Eun-motiv-in-plus-pentru-a-vizita-romania-galerie-foto/

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply