CNN face o reclamă măgulitoare României – VIDEO

0
892

După reclama măgulitoare pe care Jared Leto a făcut-o României, jurnaliştilor de la CNN le-a atras atenţia Salina Turda şi au clasat-o printre cele mai grozave locuri de sub pământ din lume.

Materialul „10 cele mai cool locuri de sub pământ din lume“ clasează Salina Turda pe locul al doilea, după un râu subteran din Filipine.

Despre Salina Turda, cei de la CNN au scris, citând salinaturda.eu, că exploatarea ei a început din secolul al XII-lea, iar sarea era scoasă cu mâna, dar şi că, acum, Salina de la Turda, din Transilvania, este atât un muzeu al mineritului, cât şi un parc de distracţii cu panouri de baschet, cu piste de minigolf, cu o roată mare şi un lac subteran pe care oamenii se pot plimba cu bărcuţele. Jurnaliştii CNN, ca şi cei de la Business Insider, recomandă salina pentru cei care suferă de alergii, astm şi alte probleme respiratorii.

Mai mult, AICI.

Vă invităm să revedeți și:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.mangalianews.ro/2014/02/16/salina-turda-pe-locul-1-in-topul-celor-mai-cool-locuri-subterane/

http://www.mangalianews.ro/2014/03/28/destinatia-turistica-din-tara-noastra-care-face-furori-in-revista-smithsonian-%E2%80%9Eun-motiv-in-plus-pentru-a-vizita-romania-galerie-foto/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply