MESAJUL primarului CRISTIAN RADU despre actuala campanie electorală

1
701

Dragi prieteni,

Dupa cum stiti, astazi a inceput oficial campania electorala pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai. In acest context vreau sa va avertizez ca este posibil ca in aceasta perioada de dispute electorale unii politicieni din orasul nostru sa recurga si la metode mai putin ortodoxe pentru atingerea obiectivelor politice. Desi nu sunt implicat in niciun fel in aceasta campanie, este posibil sa fiu tinta unor atacuri murdare lansate de oameni care au impresia ca pot aduce voturi la partid atacand primarul. Dincolo de faptul ca este aberant sa-ti promovezi partidul in Parlamentul European atacand un primar din tara, istoria recenta ne arata ca in orasul nostru unii sunt lipsiti de orice scrupule si se folosesc pana si de copii pentru un vot iluzoriu. Mai la obiect, m-am gandit sa va scriu aceste randuri dupa ce ieri si astazi, cand nici nu a inceput bine campania electorala, am auzit ca deja s-au lansat prin oras tot felul de zvonuri si dezinformari de-a dreptul socante.

De aceea va rog sa nu dati curs manipularilor politice de joasa speta pe care le-ati putea auzi in saptamanile viitoare si va rog sa ma contactati pentru orice nelamuririe ati avea cu privire la persoana mea sau la activitatea Primariei, la numarul meu de telefon : 0756.201.202.

Va multumesc tuturor si va doresc un sfarsit de saptamana bun!

Sursa: fb.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Mda… sa nu-i spunem deputat (ca numa’ treaba de deputat nu facu). Nici matale nu miscasi prea mult in front… da’ la ce balamuc a lasat nenea Too suck (sa-mi fie cu iertare termenul, dar n-am retinut nimic altceva din mandatul distinsului)… Incercam sa mai avem rabdare pana-n iarna… numa’ sa nu ne vinzi si matale padurile si ce a mai ramas din parcuri. Ca ne suparam… parol.

Leave a Reply