Iorguş, dezlănţuit: Mangalia a devenit colonia Constanţei

0
777

“Dragomir şi Haşotti au apelat la o găinărie să aibă primarul lor de casă”. “Nici măcar cei de la spaţii verzi nu sunt din oraş”.

Startul pentru campania alegerilor europarlamentare reprezintă pentru fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş, un nou prilej de răfuială cu mai vechile sale dorinţe şi ambiţii: obţinerea independenţei oraşului faţă de capitala Constanţa.

Iorguş susţine că PNL şi PSD duc o lipsă acută de profesionişti şi, astfel, din punct de vedere administrativ şi economic, Mangalia este reprezentată de stranieri, ba din Eforie, ba din Constanţa, de peste tot, numai din Mangalia, nu. Democrat-liberalul şi-a spus ofurile joi, în cadrul unei conferinţe a formaţiunii judeţene a PDL Constanţa. Nimic nu i-a scăpat lui Iorguş, ba alegerile din 2012, măscărite de PNL şi PSD, ba faptul că până şi angajaţii de la spaţii verzi, care tund iarba, provin de oriunde, numai din Mangalia, nu.

“Al doilea lucru pe care mi-l propun, ca implicare la europarlamentare, este şi dorinţa mea, de locuitor al Mangaliei şi reprezentant al PDL pe colegiul 5, ca, în sfârşit, Mangalia şi localităţile din jurul Mangaliei să îşi capete libertatea de a nu mai fi colonia Constanţei. Este un statut pe care USL l-a adus Constanţei. Este o colonie în toată regula şi din punct de vedere administrativ şi din punct de vedere economic.

Nu mai există nici o structură de conducere fără să fie ocupată de oameni importanţi din Constanţa, fie că vorbim de administraţia locală, fie de societăţi de turism, toţi sunt veniţi din altă parte, aşa-zişi specialişti. De fapt, arată neputinţa celor două structuri politice din Mangalia, prin lipsa lor de oameni profesionişti şi nu trebuie să fim ipocriţi până la capăt şi să spunem că vina cea mai mare o au liderii PNL, care n-au căutat să aibă un reprezentant, mă refer la domnii Haşotti şi Dragomir, nu au vrut să aibă un primar de la PNL, ci un primar de casă, al lor personal.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După cum ştiţi, majoritatea oamenilor din Mangalia ştie că actualul primar, Cristian Radu, este o veche pupilă, cunoştinţă a domnului Haşotti. Este omul care l-a susţinut cel mai mult şi care, din păcate, a venit cu o echipă străină din punct de vedere profesional şi străină de Mangalia. Din păcate, în Mangalia, nu mai există nici o societate, o spun cu regret, care să lucreze şi muncitorii să fie din oraş.

Ştiu că nu veţi scrie asta, dar o spun aşa, spaţiile verzi s-au înfiinţat în jur de data de 5 februarie, cu sediul în Eforie şi cu acţionarii din Bucureşti şi din Constanţa, unul dintre ei stă toată ziua prin primărie, chiar dacă nu este angajat. Este un prieten de-al domnului primar. Această societate a luat spaţiile verzi în Mangalia şi, atenţie, nici măcar angajaţii, nici cel care taie iarba nu este din Mangalia, ci din Eforie, Constanţa şi aşa mai departe. Această idee de a scăpa de statutul de colonie a Constanţei începe odată cu alegerile europarlamentare”, a declarat Iorguş.

“Se bat cu pumnul în piept că au câştigat procesul, dar de fapt n-au făcut decât să blocheze să răspundă la întrebarea: de ce s-au anulat alegerile la Mangalia?”

Mai mult, în replicaonline.ro, Vineri, 25.04.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply