Localităţile 23 August şi Costineşti vor fi racordate la reţeaua de gaze naturale

0
741

farmec.ro
carturesti.ro%20

Senatorul Moga: Deschiderea lucrărilor, programată pentru 9 mai.

Alimentarea localităţilor constănţene cu gaze naturale a devenit absolut necesară. Astfel, reţeaua de gaz se extinde cu ajutorul senatorului social-democrat Nicolae Moga. După negocieri nesfârşite cu bulgarii pentru a ne racorda la reţeaua lor, senatorul se poate mândri că proiectul său de suflet se concretizează.

Dacă anul trecut sistemul centralizat de termoficare prin alimentarea cu gaze naturale, în municipiul Mangalia, a fost recepţionat, iată că proiectul pentru care senatorul Moga s-a zbătut în Parlamentul României se extinde şi în localităţile 23 August şi Costineşti. Deschiderea lucrările este programată pentru 9 mai, anunţă senatorul constănţean.

Deschiderea lucrărilor de alimentare cu gaze naturale a comunelor 23 August şi Costineşti va avea loc pe 9 mai, a declarat, pentru Replica, senatorul Nicolae Moga.

La startul lucrărilor vor participa constructorii, proiectanţii, primarii, dar şi senatorul Colegiului S 2. Reamintim faptul că senatorul Moga a mai declarat în 2013 că Mangalia a făcut un pas uriaş, întrucât în iarna 2011-2012 municipiul nu avea căldură, iar într-un timp scurt s-a reuşit soluţionarea problemei şi alimentarea centralelor termice cu gaze naturale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply