Atletico – Chelsea. Cine va câştiga duelul defensivelor?

0
762

farmec.ro
carturesti.ro%20

Meciul se va disputa diseară, de la ora 21.45, pe stadionul “Vicente Calderon” şi va fi transmis în direct de Digi Sport şi TVR.

Yahoo News – Jose Mourinho, expertul detaliilor din fotbalul european.

Cele mai bune apărări din Spania şi Anglia se înfruntă azi, la Madrid, în prima bătălie din semifinalele Ligii Campionilor.

Dacă Atletico nu a mai jucat o finală în competiţia europeană de elită de patru decenii, londonezii vor să repete succesul din urmă cu trei sezoane, când au câştigat trofeul, contrar aşteptărilor, pe terenul lui Bayern Munchen.

Diego Simeone, antrenorul argentinian care a făcut minuni pe “Vicente Calderon” speră într-o nouă evoluţie excepţională a elevilor săi, după cea din sferturile de finală, în faţa rivalilor locali de la FC Barcelona.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Atletico şi Chelsea au trăsături similare. Suntem puternici în defensivă, dar avem şi un stil direct în atac. Fazele fixe sunt puncte forte atât pentru noi, cât şi pentru englezi. Ambele echipe sunt aproape de trofee, însă niciuna nu a câştigat încă nimic. Ne cunoaştem avantajele şi slăbiciunile. Jucătorii mei sunt foarte entuziaşti şi cunosc importanţa meciului de diseară: nu doar pentru ei, ci şi pentru club”, a spus Simeone, care a cucerit, cu Atletico, Liga Europa şi Supercupa Europei.

Cititi mai mult pe ro.stiri.yahoo.com, 22.04.2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply