Administratorul restaurantului „Beirut“, amendat cu 80.000 de lei. Ancheta continuă!

1
914

Cercetările în cazul tragicului incendiu petrecut, sâmbătă noapte, în restaurantul „Beirut” sunt în plină desfăşurare. După ce, joi, au verificat timp de mai bine de zece ore clădirea în care trei tinere şi-au pierdut viaţa, vineri după-amiază, pompierii şi poliţiştii au ajuns din nou la locul dezastrului. Anchetatorii au ridicat, în prezenţa administratorului localului, George Karam, o nouă serie de probe pentru a stabili cum a fost posibilă producerea acestei tragedii, dar şi dacă victimele puteau fi salvate.

Sarcina le revine specialiştilor Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INCD – INSEMEX), din Petroşani, care vor reconstitui pe calculator, cu ajutorul unui program special, incendiul în care au murit Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu. Totodată, echipele de control ale Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa au stabilit că victimele nu aveau contracte de muncă, aşa că au luat măsuri.

„S-au aplicat sancţiuni pentru primirea la lucru a unor persoane fără forme legale. Administratorul a fost amendat cu suma de 80.000 de lei de cadrele Serviciului Control Relaţii de Muncă. Doar una dintre fete avea carte de muncă activă, însă societatea la care era angajată nu avea nicio relaţie de colaborare cu firma care gestiona restaurantul“, a declarat Eugen Bola, inspectorul-şef al ITM Constanţa.

Citiți mai mult în telegrafonline.ro, 12.04.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. A fost intrebat daca toata lumea a iesit din restaurant iar el a raspuns clar DA.De ce ?Exact cele mai importante persoane dintre personal,cele care aduceau profituri acestui patron erau de negasit.Cred ca aici e vorba de o mana criminala,nicidecum de scurt circuit sau altceva.

Leave a Reply