1 Mai în sudul litoralului debutează cu un eveniment automobilistic de excepţie

0
279

Primăria municipiului Mangalia anunţă seria evenimentelor care se vor desfăşura în sudul litoralului, în perioada 1 – 4 mai. Astfel, începând de joi, 1 mai şi până duminică, 4 mai, turiştii care aleg să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai în staţiunile din sudul litoralului vor avea parte de evenimente inedite, concerte, curse auto şi festival de dans.

Startul distracţiei se va da, joi, 1 Mai cu show-ul denumit 1 Mai Tunning Fest 2014.

Evenimentul automobilistic, aflat la prima ediţie, organizat de S.C. Capitol Denny S.R.L., în colaborare cu Asociaţia Autocustoms şi Primăria Mangalia va reuni pasionaţii de drift şi drag, la malul mării, într-o demonstraţie de îndemânare şi viteză. Deschiderea evenimentului va avea loc, joi, 1 Mai, în intervalul orar 12.00-12.30, în staţiunea Venus. În parcarea din spatele hotelului Adriana (Venus), zeci de autoturisme de sute de cai putere se vor prezenta pentru o paradă pe arterele din staţiuni, până în Mangalia. Întrecerile de drift şi drag vor avea loc în spaţiile special amenajate din zona cordonului rutier Saturn-Venus. În aceeaşi locaţie, va fi organizată o expoziţie de maşini. Manifestarea automobilistică se va încheia duminică, 4 mai, cu o festivitate de premiere a celor mai buni automobilişti.

Tot în perioada 1 – 4 mai, Crazy Salsa Fest, aflat la cea de-a V-a ediţie este evenimentul care, timp de 4 zile şi 3 nopţi va introduce în lumea dansului sute de pasionaţi de muzica şi dansurile latino-americane. În cadrul manifestării, desfăşurate în staţiunea Neptun, vor fi organizate seminarii cu instructori şi antrenori de dans renumiţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Începând cu anul 2010, când s-au pus bazele acestui festival cu caracter internaţional, an de an evenimentul a crescut valoric, impunându-se în viaţa cultural-artistică a municipiului Mangalia şi a ţării, prin show-urile, workshop-urile susţinute de artişti naţionali şi internaţionali.

Ziua Europei este un alt eveniment cultural-artistic, organizat de Chelgate România, sub egida Uniuniii Europene, vineri, 2 mai, în Portul Turistic. Manifestarea va antrena elevii  şcolilor din municipiu într-o serie de concursuri de creativitate şi imaginaţie. În cadrul evenimentului vor fi susţinute recitaluri corale şi concursuri cu tematică U.E.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Programul detaliat al evenimentelor mai sus amintite îl puteţi vizualiza pe site-ul Primăriei Mangalia: www.mangalia.ro.

Miercuri, 30 aprilie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply