RADU MAZĂRE, la ieşirea din arestul Poliţiei: “Apreciez curajul şi înţelepciunea judecătorului”

0
618

Radu Mazăre a fost eliberat, miercuri seara, din arestul poliţiei. Primarul Constanţei va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar pentru acuzaţia de luare de mită. La ieşirea din arest, Radu Mazăre a declarat: “Apreciez curajul şi înţelepciunea judecătorului”.

 

RADU MAZĂRE

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost eliberat sub control judiciar. Atât el, cât şi omul de afaceri Avraham Morgenstern vor fi cercetaţi în stare de libertate, sub control judiciar, însă au primit interdicţia de a părăsi ţara.

Dacă eşti luptător, rezişti. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva, nu e uşor. S-au comportat impecabil şi poliţiştii, şi colegii de cameră. Un jandarm mi-a dat un sendviş, au fost de treabă. Când m-am aşezat la masă, la restaurant, au năvălit mascaţii peste mine. Vi se pare un mod firesc? Am şi spus, “doamna procuror nu puteaţi să mă citaţi, de ce trebuia să mă săltaţi cu mascaţi?”. Nu a existat niciun denunţ în acest dosar, nimeni nu m-a reclamat cu nimic. Vreau să aperciez curajul şi înţelepciunea judecătorului“, a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre, la ieşirea din arestul poliţiei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult pe RTV.NET, 09.04.2014, h.23.20.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply