Mirese în mormânt: cele trei fete care au ars de vii, conduse pe ultimul drum

0
1767

Mirese în mormânt: cele trei fete care au ars de vii, conduse pe ultimul drum…

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu găseşte autorizaţia de securitate la incendiu pentru restaurantul Beirut.

Dansatoarele Mihaela Tucă, Nicoleta Vasiliţianu şi cântăreaţa Nicoleta Ioana Cengher, arse de vii în groaznicul incendiu de la restaurantul Beirut, vor merge în mormânt îmbrăcate în rochii de mireasă. Familiile le-au scos de la morgă şi s-au pregătit de înmormântare.

Trupul neînsufleţit al Nicoletei Vasiliţeanu a fost depus acasă, la Constanţa, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la prânz, la Cimitirul din Valu lui Traian. Ea va fi înmormântată chiar lângă bunicul său.

Mihaela Tucă, cunoscută ca Micky, dansatoare de bellydance, va fi înmormântată la Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nicoleta Ioana Cengher a fost depusă la capela de la Biserica Trei Ierarhi din Constanţa, zona Cireşica şi va fi înmormântată tot miercuri.

Nicoleta Buirencu, tânăra internată la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, după ce a fost rănită în incendiul devastator de la restaurantul Beirut din municipiul Constanţa, a fost operată. Pacienta a fost operată marţi. I s-a făcut transplant de piele de pe coapsă, la picior şi la mână, au spus cadrele medicale. Tot marţi, medicii i-au scos funingine din plămâni cu ajutorul unui bronhoscop. Sperăm ca evoluţia să fie bună, au explicat medicii din Capitală. Bărbatul care a chemat sâmbăta trecută pompierii în ajutor, Adrian Roman, în vârstă de 40 de ani, este într-o stare mai bună şi urmează să fie externat.

Mai mult, în replicaonline.ro, Miercuri, 9 aprilie 2014.

N.red.M.N. Dumnezeu să le odihnească în pace. Sincere condoleanțe, familiilor îndoliate.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply