Locuri libere pentru pensionari, la băi şi tratament

0
761

Casa Judeţeană de pensii Constanţa anunţă că, pentru cea de-a doua serie din luna aprilie 2014, au rămas disponibile 120 de bilete de tratament, cu data de plecare 19 aprilie.

Biletele sunt disponibile în următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buşteni, Călimăneşti, Geoagiu, Govora, Moneasa, Olăneşti, Pucioasa, Sărata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slănic Prahova, Târgu Ocna, Vălenii de Munte.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul Casei de Pensii Constanţa, parter, ghișeul 1, cu următoarele documente: cerere tip, trimitere de la medicul de familie (original şi copie), copie act identitate, talon de pensie pe luna martie 2014 (original), iar dacă persoana solicitantă mai are şi un loc de muncă, o adeverinţă de venit.

Au prioritate pensionarii care nu au mai beneficiat de bilet de tratament, iar costul unui sejur de 16 zile este calculat la jumătate din valoarea pensiei/venitului solicitantului. Dacă, de exemplu, pensia este de 900 de lei, pentru vacanţa la băi va plăti suma de 450 de lei.

(C.S.), observator.ro, Miercuri, 9 aprilie 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply