Constanța: Stațiunea Mamaia, preferată de turiștii care petrec minivacanța de 1 Mai pe litoral

0
768

farmec.ro
carturesti.ro%20

Stațiunea Mamaia este preferată de turiștii care vor petrece minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc, în mai multe hoteluri rezervările fiind făcute pentru aproape toate locurile de cazare, a declarat pentru AGERPRES președinta Asociației Litoral – Delta Dunării (ALDD), Corina Martin.

Foto: (c) Simion MECHNO/AGERPRES FLUX

“Sunt hoteluri în Mamaia care ne-au anunțat deja că au grad de ocupare de peste 80% pentru 1 Mai. (…) Din ceea ce știm de la colegii noștri de la agențiile de turism din țară, ritmul vânzărilor s-a accelerat pentru că românii au acum la dispoziție patru zile de minivacanță și nu doar una, după ce Guvernul a aprobat ca ziua de 2 mai să fie liberă. Sigur, turiștii ar fi fost reticenți să plece doar pentru o zi sau două într-o destinație montană, pe litoral sau Delta Dunării”, a spus reprezentanta ALDD.

Pentru stațiunile din sudul litoralului vânzările sunt mai reduse, după Mamaia fiind preferate stațiunile Eforie, Costinești, Vama Veche și Neptun.

“În sudul litoralului, ca de obicei ritmul vânzărilor este mai mic. Știm că sudul începe, de fapt, după ce încep și vacanțele școlare. Sudul litoralului este mai dependent de startul vacanțelor, pentru că sunt stațiuni care au un profil care se îndreaptă mai mult către familiile cu copii. De aceea se vând întâi Mamaia, apoi Eforie care vine imediat în urmă și, în general, pe locul trei ar urma Costinești — Vama Veche, abia pe locul patru Neptun”, a mai spus Corina Martin.

Mai mult, pe agerpres.ro, 6 aprilie 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply