Şedinţă ordinară a CL Mangalia

0
667

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, luni, 31 martie, ora 17.00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ.

Unul dintre proiectele supuse adoptării vizează aprobarea atribuirii unui teren în folosinţă gratuită Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, pe durata realizării investiţiei „Locuinţe prin credite ipotecare”.

Alte proiecte se referă la aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru Primăria Mangalia şi aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. Goldterm Mangalia S.A.pe anul în curs.

În aceeaşi şedinţă, se va dezbate proiectul referitor la aprobarea „Regulamentului privind reglementarea activităţii agenţilor economici de pe teritoriul administrativ al municipiului Mangalia”.

De asemenea, pe ordinea de zi este înscris proiectul de hotărâre care vizează preţul de producţie, transport şi distribuţie a energiei termice produsă în sistem centralizat de către S.C. Goldterm Mangalia S.A.în municipiul Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, consilierii locali vor mai dezbate proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate „Crearea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică” în Staţiunea Saturn şi proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului şi a surselor de finanţare pentru respectivul proiect.

Alte proiecte care vor fi supuse adoptării se referă la aprobarea preţurilor, taxelor şi tarifelor pentru serviciile oferite din activităţile specifice Complexului Cultural „Callatis” Mangalia, precum şi aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Complexului Cultural „Callatis”.

Vineri, 28 martie 2014, Comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply