Pachete cu alimente pentru nevoiaşi, la Mangalia

0
758

Peste 3.000 de nevoiaşi din Mangalia vor primi, începând de luni, pachete cu alimente care conţin un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez, un kilogram de făină şi un kilogram de mălai.

Nevoiaşii Mangaliei sunt aşteptaţi de luni, în patru locaţii din oraş, să-şi ridice pachetele cu alimente, oferite lunar de Primărie.

 În acest sens, peste 3.000 de pensionari cu venituri mai mici de 800 lei/lună, vârstnici de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar şi persoane cu handicap din Mangalia sunt aşteptaţi să primească alimente de bază: un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez, un kilogram de făină şi un kilogram de mălai.

„Încercăm, din puţinul pe care îl avem, să-i ajutăm pe cei care au o situaţie materială precară. Indiferent de situaţie, Primăria Mangalia nu va înceta să acorde aceste ajutoare materiale”, a spus Cristian Radu.

Conducerea administraţiei locale informează că pachetele cu alimente se distribuie în patru centre: sala de sport a Şcolii Generale nr. 1 – situată pe strada Matei Basarab, cantina Grupului Şcolar Industrial „Ion Bănescu“ din strada Negru Vodă, blocul C18 B – situat pe strada Rozelor (fostul Mettexin) şi căminul C10 Neptun, din Aleea Steagurilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, pachetele se pot ridica personal de către beneficiari, în baza buletinului, a cărţii de identitate sau a cuponului de pensie.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply