Primarul Radu Cristian continuă audienţele publice

1
781

Comunicat de presă

DSC_0747 DSC_0750 DSC_0756

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, împreună cu reprezentanţi ai Primăriei, a continuat, vineri, 14 martie, seria audienţelor publice pentru locuitorii din Neptun.

Pe parcursul audienţelor, oamenii au prezentat edilului mai multe situaţii cu care se confruntă, atât de ordin personal, cât şi cu caracter administrativ. În dialogul cu cetăţenii, primarul a dat asigurări că fiecare problemă adusă în atenţia municipalităţii va fi atent analizată şi rezolvată în măsura în care există cadru legal.

Una dintre cerinţele locuitorilor din Neptun vizează crearea de locuri de parcare. Referitor la acest aspect, edilul Radu Cristian a spus că problema parcărilor va fi rezolvată în Neptun şi Olimp, prin amenajarea de garaje.

“În prezent, reprezentanţii Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei lucrează la un proiect de modernizare a garajelor existente în oraş. Acest proiect va fi implementat şi în cele două staţiuni Neptun şi Olimp. Împreună cu reprezentanţii ADPP vom identifica spaţiile libere din aceste zone şi vom construi garaje etajate. Mi se pare normal ca fiecare familie dintr-un bloc, care deţine un autoturism, să aibă un garaj şi să beneficieze de spaţii de depozitare. Ştiu că apartamentele din Neptun şi Olimp nu au fost construite pe o suprafaţă generoasă, iar unele nici nu au balcoane. De aceea, vom urgenta lucrările şi vom construi garaje prevăzute cu etaj, unde vor exista spaţii de depozitare pentru fiecare familie din bloc”, a precizat edilul Radu Cristian.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În perioada imediat următoare, primarul Mangaliei va susţine audienţe la Clubul Pensionarilor, dar şi în alte cartiere ale oraşului, astfel încât problemele cetăţenilor să fie cunoscute îndeaproape de municipalitate.

DSC_0758

14 martie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Este adevarat,,,,este pentru prima data cand merg in audienta. In momentul inscrierii, puteam sa jur ca va fi cineva care imi va asculta problema, dar nicidecum Domnul Primar. Foarte frumos din partea dumnealui ca isi face personal timp pentru audiente. Mult succes!

Leave a Reply