Edilul Mangaliei, Cristian Radu, prezent la Târgul de Turism de la Romexpo – FOTO

0
661

Municipiul Mangalia şi staţiunile aferente sunt reprezentate în aceste zile la Târgul de Turism, organizat la Complexul Expoziţional Romexpo – Bucureşti. La standul expoziţional al Primăriei Mangalia din pavilionul C5 de la Romexpo, se află numeroşi vizitatori, dornici să cunoască oferta de servicii turistice din zona de sud a litoralului.

Printre aceştia s-au aflat personalităţi din showbiz precum Ţăndărică, Miki – fosta solistă de la Kapital, Ilie Şerbănescu – analist politic, dar şi fostul ministru al Turismului, Maria Grapini sau fostul secretar de stat, Cristian Bărhălescu.

Prezent la deschiderea Târgului de Turism, primarul Radu Cristian s-a arătat mulţumit de standul de prezentare al Mangaliei, precizând că “municipiul Mangalia şi staţiunile aferente s-au prezentat la ediţia din acest an a târgului cu un stand modern, conceput special pentru a arăta vizitatorilor că staţiunile noastre au potenţial şi dorim să le redăm  strălucirea de altădată. Încercăm să le punem în valoare, să le reintroducem pe harta turistică a lumii. Lucrăm intens la proiecte sustenabile în această direcţie. Mă refer la investiţii pe termen mediu şi lung în refacerea falezelor şi a reamenajării peisagistice a tuturor staţiunilor. Sunt încrezător că peste câţiva ani, staţiunile şi obiectivele turistice de la noi vor reveni în topul preferinţelor turiştilor”.

La evenimentul de anul acesta, Mangalia şi cei mai importanţi agenţi economici din staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp, îşi prezintă timp de patru zile, ofertele turistice după un concept unitar, într-un spaţiu generos (standul 62, 63, 64).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ideea a fost pusă la punct în urma numeroaselor întâlniri ale reprezentanţilor administraţiei locale cu agenţii economici ce operează în turismul litoralului de sud. În plus, la standul de prezentare, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu oferte deosebite, cu surprize şi participă la o tombolă cu premii constând într-un sejur complet într-una din staţiunile din sudul litoralului.

Special pentru potenţialii turişti, organizatorii au pregătit revista ”Vacanţa ta… la Mangalia”, în care sunt prezente principalele informaţii despre cazare, divertisment, posibilităţi de recreere pentru adulţi şi copii, spa şi tot ceea ce au nevoie turiştii pentru o vacanţă reuşită la Mangalia şi în cele şase staţiuni din sudul litoralului românesc.

Joi, 13 martie 2014, Comunicat transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply