Azi au început înscrierile pentru două programe de finanțare!

0
664

farmec.ro
carturesti.ro%20

Incepand cu ora 10:00, la link-ul http://programe2014.aippimm.ro/ se pot face inscrieri pentru doua programe de finantare nerambursabile gestionate de Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM).

Primul este Programul Femeia Manager, prin care IMM-urile / PFA-urile detinute (majoritar) de femei pot beneficia de finantarea pana la 90% a investitiilor prevazute intr-un Plan de afaceri, dar nu mai mult de 41.500 lei (excluzand TVA). Daca suna interesant arunca un ochi peste descrierea programului pregatita de Dosarul cu finantari sau descarca procedura.

Cel de-al doilea este Programul SRL-D, prin care societatile comerciale infiintate recent de un intreprinzator debutant pot obtine o finantare nerambursabila de pana la 50%, dar nu mai mult de echivalentul in lei a 10.000 Euro.

Studiaza prezentarea programului sau descarca procedura acestuia.

Inscrierile in cadrul programului Femeia Manager se vor putea face pana pe 16.03.2014, ora 20:00, in timp ce pentru programul SRL-D aplicatia on-line va ramane deschisa pana la epuizarea fondurilor alocate pentru anul 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: Dosarulcufinantari, 10.03.2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply