La Mangalia, maşinile cu anunţul “De vânzare” în parbriz nu mai pot fi expuse pe domeniul public

1
829

Samsarii riscă amenzi de până la 2.000 de lei.

 

Parcarea şi expunerea vehiculelor, spre vânzare, pe raza municipiului Mangalia sunt interzise, în urma unei hotărâri aprobate de Consiliului Local, cei care o încalcă fiind amendaţi cu până la 2.000 de lei, anunţă reprezentanţilor autorităţii publice. Consilierii locali au adoptat proiectul de hotărâre care vizează interzicerea expunerii spre vânzare a vehiculelor, precum şi interzicerea parcării şi/ sau staţionării vehiculelor utilizate în scopul desfăşurării unor activităţi comerciale pe domeniul public/ privat al municipiului Mangalia. Vor fi exceptate de la prevederile hotărârii, maşinile aflate în spaţii special amenajate, cum ar fi: parcuri auto, târguri auto sau showroom-uri. Cei care încalcă prevederile hotărârii riscă amenzi de până la 2.000 de lei, susţin reprezentanţii Primăriei Mangalia.

Menţionăm că parcarea autoturismelor cu anunţul De vânzare lipit pe parbriz este o practică des întâlnită şi în municipiul Constanţa. Totodată, consilierii locali au mai aprobat proiectul privind stabilirea tarifului lunar pentru terenurile ocupate de garaje şi proiectul care vizează reglementarea modului de acordare a subvenţiilor de la bugetul local pentru serviciul de transport public local. În acest sens, beneficiari ai tichetelor de călătorie pentru transportul public sunt şi veteranii de război, deportaţii şi revoluţionarii evenimentelor din 1989.

Alexandra VASILE, replicaonline.ro/, 04.03.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Dati o hotarare de consiliu si amenajati un targ de masini. Daca se plateste o taxa (rovinieta) de parcare in oras, nu ar mai fi o problema. Nu poate interzice nimeni sa pun sau sa lipesc in masina ce vreau eu (fara a-i afecta pe ceilalti).

Leave a Reply