Dora Alina Romanescu, prezenţă constantă în dicţionarul „Personalităţi române şi faptele lor”

0
371

Ilustra lucrare a scriitorului Constantin Toni Dîrţu, „Personalităţi române şi faptele lor”, întocmită cu sprijinul Academiei Române, aşează la loc de cinste oameni care, prin dăruire, sacrificii, inteligenţă, profesionalism şi talent, au lăsat în urma lor semne palpabile de progres, opere nemuritoare, construcţii monumentale.

Cele mai multe prezenţe în această serie, din judeţul nostru, are scriitoarea Dora Alina Romanescu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, născută sub numele de Saveta Bachiş, la Rebra, stabilită la Mangalia. În nu mai puţin de 5 volume, scriitoarea este prezentă cu activitatea scriitoricească. Dora impresionează prin modul în care ştie să-şi apropie cititorii, reamintind faptul că la malul mării este o librărie care-i poartă numele.

Dora Alina Romanescu este inclusă în dicţionar alături de alte personalităţi bistriţene care au făcut parte, de-a lungul timpului din acesta. O bucurie pentru bistriţeni care, iată, au oameni care ne onorează.

Preluare: http://www.rasunetul.ro/dora-alina-romanescu-prezenta-constanta-dictionarul-personalitati-romane-si-faptele-lor


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply