Audienţe publice la Fruviileg şi Neptun

0
675

Comunicat de presă

fruvileg1

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, împreună cu reprezentanţi ai Primăriei, a avut vineri, întâlniri cu locuitorii din zona Fruviileg şi Neptun, în cadrul unor audienţe publice. Pe parcursul vizitei de la Fruviileg, edilul oraşului i-a asigurat pe cetăţeni că, în cel mai scurt timp, le va rezolva problema legată de instalarea reţelei de internet şi cablu TV.

De asemenea, primarul Radu Cristian va purta o serie de discuţii cu reprezentanţii Enel, pentru a găsi soluţii, în vederea branşării individuale la reţeaua de energie electrică a familiilor din această zonă.

Totodată, edilul va încerca să rezolve şi o altă problemă semnalată de locuitorii de la Fruviileg, vizavi de facturarea individuală la reţeaua de alimentare cu apă. Referitor la locurile de muncă, primarul a cerut liste cu cei care vor să muncească pentru a-i sprijini în acest sens.

În discuţiile sale cu cetăţenii din Neptun, primarul a identificat o serie de probleme cu care aceştia se confruntă. Cele mai multe dintre ele se referă la locurile de muncă şi locuinţele pentru tinerii familiilor din Neptun. Un caz a fost rezolvat în cadrul audienţelor. Este vorba de o familie cu doi copii, din Neptun, aflată pe primul loc a listei de priorităţi pentru obţinerea unei locuinţe, care va beneficia, chiar luni, de o locuinţă în imobilul C9, întrucât o altă familie a refuzat repartiţia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De asemenea, edilul Radu Cristian a mai spus că problema garajelor şi a spaţiilor de depozitare va fi rezolvată. “Împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Urbanism, vom identifica spaţiile libere din perimetrul blocurilor, unde vor fi construite garaje etajate, astfel încât fiecare familie să beneficieze de spaţii de depozitare, iar cei care sunt posesorii unui autoturism, de un garaj. Am luat această hotărâre, ţinând cont de faptul că apartamentele de la Neptun şi Olimp au o suprafaţă mică şi unele nu deţin balcoane.

    Primarul Radu Cristian a mai precizat că, în fiecare lună, va susţine audienţe pentru locuitorii din zona Fruviileg-Zootehnie şi Neptun-Olimp, astfel încât problemele cetăţenilor din zonă să fie cunoscute îndeaproape de reprezentanţii municipalităţii.

     Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply