Pacienţii care fac dializă se pot bucura acum de un sejur la munte, la IHS Buşteni, unde îi aşteaptă un peisaj mirific, cu multă zăpadă

0
1886

IHS (International Healthcare Systems) continuă campania “Dializa în vacanţă”, prin care pacienţii care suferă de insuficienţă renală cronică, se pot bucura de un nou sejur în staṭiunile de pe Valea Prahovei, alături de cei dragi, fără a avea grija tratamentului medical.

 Cu toate că Sărbătorile de iarnă au trecut, pacienţii trataţi prin dializă se pot bucura de o nouă vacanţă la munte.  Centrul de dializă IHS Buşteni vine în întâmpinarea acestora şi le oferă condiţii de tratament într-un mediu plăcut şi primitor, în care tehnologia de ultimă generaţie este dublată de căldura umană a echipei de profesionişti. Performanţa echipei de îngrijiri se bazează nu doar pe înaltul profesionalism şi pe experienţa membrilor lor, ci şi pe împărtăşirea unor competenţe şi valori, precum comunicarea şi empatia. Acest lucru îi va ajuta pe pacienţi să uite de grija tratamentului şi să simtă cu adevarat bucuria unei vacanţe alături de cei dragi.

IHS Buşteni este un centru inaugurat în anul 2011, în cadrul căruia au fost trataţi pânăîn prezent un număr de peste 100 de pacienţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Centrul oferă condiţii de tratament la standarde internaţionale şi se adresează pacienţilor care fac, în mod obişnuit, dializă atât în centrele publice, cât şi în cele private. Capacitatea maximă a centrului este de 60 pacienţi.

Tratamentul oferit în cadrul IHS Buşteni este gratuit pentru toţi pacienţii din România şi UE, IHS fiind în relaţie contractuală cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Pacienţii pot beneficia de tratament solicitând medicului curant din centrul de dializă o scrisoare medicală şi o adeziune pentru perioada în care doresc să fie în vacanţă.

Adresa Centrului de Dializă IHS Buşteni este Bd. Independenţei 65B, Poiana Ţapului, judeţul Prahova. Programarile se pot face la telefoanele 0244.24.75.45; 0725.151.773.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Compania International Healthcare Systems (IHS) este membra a grupului de companii SofMedica care activeaza din 1994 in Sud-Estul Europei (Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru) exclusiv in domeniul medical, avand o puternica orientare spre educatie.

IHS activează de 8 ani în România, deţinând o reţea de 13 centre de nefrologie şi dializă în care sunt trataţi, prin profesionalismul celor 500 de specialişti în domeniu, un număr de peste 1.500 de pacienţi.

 IHS a fost înfiinţată ca raspuns la necesitatea de preluare a managementului serviciilor medicale de dializă din România de către operatorii privaţi.

Dincolo de a opera conform celor mai înalte standarde și de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul IHS este de a oferi pacienților cu boală cronică de rinichi cele mai bune îngrijiri, încă din stadiile precoce de îmbolnăvire și cele mai bune terapii de supleere renală disponibile în lume.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm sa ne contactaţi.

Persoană de contact: Simona Pătrăşcoiu , număr de telefon: 0726.122.848.

Centrul de dializă IHS Buşteni

Adresa: Bd. Independenţei 65B, Buşteni, judeţul Prahova. 

E-mail: [email protected]

Tel: +40 244 24 75 45     Mobil: +40 725 151 773.

(Comunicat de presa primit Luni, 03.02.2014).


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply