Informare pentru primari: Utilajele de deszăpezire pot fi cumpărate cu bani europeni

0
752

Utilajele de deszăpezire pot fi cumpărate cu bani europeni

Premierul Victor Ponta a cerut, în cadrul şedinţei de Guvern, ca autorităţile locale să fie informate cu privire la toate posibilităţile de achiziţionare a utilajelor de deszăpezire din fonduri europene.

Nu puţine sunt cazurile în care reprezentanţii administraţiilor locale au depus proiecte prin care au accesat fonduri europene pentru achiziţia de utilaje, ba pentru dragarea unor derele (acolo unde au fost probleme), ba pentru transportul deşeurilor menajere, ba pentru deszăpeziri ori pentru ce mai era nevoie în gospodărirea comunală. Chiar dacă au fost primari care s-au îngrijit de acest aspect, nu toţi s-au preocupat de aşa ceva. Aşa se face că sunt multe localităţi în care nu există utilaje, cel puţin nu pentru deszăpezire.

Prin urmare, premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, să informeze autorităţile locale cu privire la toate posibilităţile de achiziţionare a utilajelor de deszăpezire din fonduri europene. Cererea a fost formulată în şedinţa de ieri a Guvernului.

Ionela HALCIUC, http://www.telegrafonline.ro/, 30 ian.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply