Antonescu: Afirmaţiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofală. Voi propune măsuri radicale

0
767

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că afirmaţiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt “un exemplu de comunicare catastrofală”, menţionând că va propune conducerii PNL “măsuri politice radicale”, el menţionând şi că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă.

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat, într-o intervenţie la Realitatea TV, cum comentează faptul că Radu Stroe a spus că la nivelul Ministerului de Interne nu s-a constituit o celulă de crizăşi că îşi reproşează că tragedia de la Cluj s-a întâmplat în mandatul său, Antonescu a răspuns: “Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică”.

El a menţionat că face o distincţie între modul în care s-au întâmplat lucrurile la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul de Interne.

Antonescu a menţionat, totuşi, că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cititi mai mult pe

http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-afirmatiile-lui-stroe-exemplu-de-comunicare-catastrofala-voi-propune-masuri-radicale-11949021

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply