Cât ne costă o cură balneo la Sanatoriul Mangalia

0
1146

farmec.ro
carturesti.ro%20

Unitatea a lansat o ofertă atât pentru pacienţii asiguraţi, cât şi pentru cei neasiguraţi. După o perioadă agitată şi obositoare în preajma sărbătorilor de iarnă, tuturor ne prinde bine o cură balneoclimaterică.

Sanatoriul Balnear Mangalia propune tarife speciale, atât pentru pacienţii asiguraţi, cât şi pentru cei neasiguraţi.  Situat pe faleză, la 50 de metri de plajă, Sanatoriul dispune de un hotel de două stele, cu capacitate de 200 de locuri, două secţii clinice cu câte 75 de paturi şi două baze moderne de tratament, care deservesc atât secţiile de paturi ale sanatoriului, cât şi ambulatoriul de specialitate. 

„Turiştii şi pacienţii care aleg sănătatea şi odihna pe litoralul Mării Negre la Sanatoriul Balnear Mangalia, în perioada februarie – aprilie 2014, beneficiază de tarife speciale. Am realizat oferte accesibile, astfel încât să ne adresăm unei palete cât mai largi de pacienţi”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, directorul financiar al Sanatoriului Balnear Mangalia, Marius Ciocănel. Astfel, pentru pacienţii asiguraţi, preţurile pentru o zi, de persoană sunt cuprinse între 50 şi 70 de lei. 

Pentru 50 de lei pe zi se oferă cazare – un loc în camera triplă, masă pensiune completă şi patru proceduri de tratament, din care una hidro. Pentru 60 de lei pe zi se oferă toate cele trei mese, patru proceduri şi cazare un loc în cameră fără balcon şi cu vedere spre oraş, iar pentru 70 de lei pe zi, cazarea se face în camere cu balcon şi vedere la mare. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile. 

Oferta standard este cea pentru un loc în camera cu trei paturi. Pentru regim Diabet, pacienţii pot achita suplimentar suma de opt lei pe zi. Pentru a vă putea interna, trebuie să faceţi dovada calităţii de asigurat, prezentând cuponul de pensie sau adeverinţa de salariat cu copie a ordinului de plată pentru contribuţiile sociale. De asemenea, trebuie să aveţi trimitere de la medic, nu mai veche de 30 de zile de la data internării. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ofertă specială pentru pacienţii din Mangalia şi localităţile vecine

Pentru pacienţii neasiguraţi, oferta specială se referă la tratamentul ambulatoriu. Promoţia este valabilă în perioada 4 februarie – 30 aprilie 2014, pentru persoanele cu domiciliul în Mangalia sau localităţile învecinate, de la Vama Veche până la Tuzla. Tratamentul ambulatoriu presupune patru proceduri pe zi, din care una hidro, cu o consultaţie medi-cală inclusă. O astfel de cură de zece zile de tratament costă 380 de lei. 

Tratamente noi şi servicii SPA în anul 2014 

În anul 2014, Sanatoriul Mangalia va continua să se dezvolte şi va aduce servicii noi dedicate pacienţilor. 

„Pentru anul 2014, ne-am propus să continuăm dotarea sanatoriului cu aparatură de ultimă generaţie, cum ar fi cele pentru ozonoterapie şi crioultraterapie, să sporim confortul de cazare, să dezvoltăm terapiile de tip SPA, cum ar fi masajul cu pietre vulcanice şi uleiuri aromatice, să oferim servicii de saună şi de fitness şi să participăm la evenimentele şi târgurile de profil din ţară şi din străinătate”, a mai declarat Marius Ciocănel. 

Andreea Perhaiță, Cugetliber.ro, Luni, 13 ian.2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply