Britanicii ne descoperă frumusetea: The Guardian publică fotografii uluitoare din România

0
935

Foto: The Guardian

Dacă tabloidele britanice au avut campanii de denigrare a românilor, temându-se că Regatul va fi invadat de imigranti est-europeni, alte publicatii din Marea Britanie i-au privit cu ochi mai buni pe conaționali în această perioadă tulbure.

Astfel, The Guardian a vrut sa afle mai multe despre tara noastra, asa ca i-a rugat pe romani sa trimita fotografii de aici, prin intermediul serviciului GuardianWitness, care sa ilustreze modul in care isi percep ei patria.

Imaginile au fost diverse si uluitoare, au scris jurnalistii britanici, care au postat pe pagina de Internet a publicatiei o serie de fotografii cu locuri spectaculoase din Romania.

“Romania este tara mea de vis si nu as parasi-o niciodata…ar trebui sa veniti sa ne vedeti, atunci veti intelege de ce nu am putea pleca de aici”, a spus Ramona Cuciuch, care a trimis o fotografie realizata deasupra Cetatii Rasnov, in timpul unui zbor cu parapanta.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

cetate Rasnov
Un alt cititor The Guardian din Romania a trimis o poza cu un peisaj de iarna rupt parca dintr-un basm, care ilustreaza Piata Unirii din Timisoara.

Piata Unirii Timisoara
“Buna dimineata din Bucuresti!”, a spus Alexandra, care le-a trimis jurnalistilor o imagine cu raul Dambovita din Capitala. “Bucurestiul era odata cunoscut drept ‘Micul Paris’. Astazi este, in principal, un amestec intre cladiri vechi, blocuri din perioada comunista si cladiri noi de sticla”, a adaugat ea.

Dambovita Bucuresti
Totodata, o alta fotografie pusa la loc de cinste de jurnalistii britanici prezinta o stana de oi din judetul Buzau, intr-o zi insorita de toamna.

stana oi
Un alt roman a trimis o fotografie cu Statuia lui Decebal, despre care The Guardian a scris ca este cea mai inalta sculptura in piatra din Europa, fiind localizata pe malul Dunarii, in apropierea orasului Orsova. “Am facut fotografia aceasta in Orsova, cand am mers in Romania sa imi vizitez familia, in timpul verii”, a mentionat Vlad Victor Jiman.

Statuie Decebal
Sursa: http://www.ziare.com/diaspora/romani-marea-britanie/britanicii-ne-descopera-frumusetea-the-guardian-publica-fotografii-uluitoare-din-romania-1275828
 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply