Ce se schimbă la medicul de familie, în 2014

0
682

Din 2014, Ministerul Sănătăţii începe implementarea pachetului de servicii medicale de bază de care doar românii asiguraţi la Sănătate vor beneficia când merg la medic în sistemul sanitar public. ECONOMICA.NET vă prezintă serviciile pe care medicii de familie le vor oferi pacienţilor din listă, în contul asigurării obligatorii la Sănătate.

Implementarea pachetului de bază începe în februarie 2014 şi va produce efecte pozitive, vizibile, palpabile, reale în aproximativ trei ani de aplicare, a spus pe 22 decembrie Eugen Nicolaescu, ministrul Sănătăţii.

Varianta finală a pachetului de servicii medicale de bază aprobată prin Hotărâre de Guvern va pune accent pe prevenţie, pe educaţie pentru sănătate, evitarea îmbolnăvirilor şi depistarea precoce a bolilor – cu precădere a celor cu impact major asupra stării de sănătate a românilor, a mai anunţat Eugen Nicolaescu.

ECONOMICA.NET vă prezintă în serial ce se schimbă pentru pacient la medicul de familie, la spital şi în ambulator, începând din 2014, pentru românii asiguraţi la asigurările sociale de sănătate.

Astăzi vă prezentăm lista serviciilor care vor fi acordate gratuit de medicul de familie pacienţilor asiguraţi în SIUI, în contul asigurării obligatorii la Sănătate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Serviciile de care vor beneficia copiii şi tinerii la medicul de familie…

Cititi continuarea pe economica.net, 03.01.2014:

http://www.economica.net/in-2014-incepe-implementarea-pachetului-de-servicii-de-baza-ce-se-schimba-la-medicul-de-familie_69677.html


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply