De ţinut minte: Bulgaria interzice firmele offshore din 28 de sectoare-cheie ale economiei

0
566

farmec.ro
carturesti.ro%20

Parlamentarii bulgari au adoptat vineri o lege care interzice accesul fimelor înregistrate offshore în 28 de sectoare cheie ale economiei, scrie Novinite.

Conform noii legislaţii, firmele offshore nu mai au dreptul să participe la licitaţiile publice, la privatizarea companiilor de stat sau la achiziţia de licenţe de explorare a resurselor energetice din Bulgaria.

Totodată, legea interzice fimele offshore din sport, telecomunicaţii mobile, energie şi utilităţi, operatori de radio şi televiziune, agenţii de sondare a opiniei publice, presa scrisă şi jocuri de noroc.

De asemenea, companiile înregistrate offshore nu vor putea deţine participaţii la băncile şi companiile de asigurări din Bulgaria şi nici nu vor utea cumpăra teren forestier.

Companiile bulgare înregistrate offshore deţin în prezent circa 5 miliarde de euro în paradisuri fiscale ca Cipru, Luxemburg sau Elveţia, conform datelor estimate de deputatul Rumen Ghecev, citat de AFP.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citeste mai mult aici: http://www.cotidianul.ro/bulgaria-interzice-firmele-offshore-din-28-de-sectoare-cheie-ale-economiei-228800/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply