Vârstnicii Mangaliei, recompensaţi de municipalitate

0
562

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mai mulţi vârstnici din Mangalia, care au ajuns la o vârstă respectabilă, au fost premiaţi, joi, 19 decembrie, de edilul Cristian Radu.

El a oferit unui număr de 29 de persoane diplome de onoare, buchete de flori şi un ajutor financiar. Conform unei Hotărâri a CL, persoanele care au împlinit 70, 80, 85, 90 de ani, dar şi 50 de ani de la căsătorie sunt recompensate, lunar, de municipalitate.

S-au bucurat de recunoştinţa autorităţilor locale 17 persoane, care au împlinit 70 de ani, 9 persoane de 80 de ani, o persoană de 85 de ani, precum şi două persoane care au împlinit 90 de ani.

În cadrul ceremoniei, edilul Cristian Radu a transmis vârstnicilor Mangaliei urări de sănătate, un an nou mai bun şi tradiţionalul “La mulţi ani”!.

“Mă bucur să văd mulţumire pe chipul dumnealor şi trebuie să fim mai atenţi cu cei care pot fi părinţii noştri sau bunicii noştri, cu aceşti oameni care au muncit o viaţă întreagă în oraşul lor. De aceea, trebuie să fim alături de ei tot timpul, nu numai de Sărbători şi să îi ajutăm atunci când ne solicită sprijinul. Totodată, trebuie să fim alături de elevii şi  tinerii Mangaliei. Toţi sunt ai noştri, iar soarta lor ne preocupă. Le mulţumesc tuturor că au avut răbdare şi ne-au susţinut în realizarea proiectelor importante pentru oraş”, a declarat edilul Mangaliei, Cristian Radu.

Joi, 19 decembrie 2013, Biroul de presă al Primariei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply