Mihaela Ariciu îl înlocuieşte în C.L.M. Mangalia pe Ion Petcu

0
1017

farmec.ro
carturesti.ro%20

Decesul consilierului local social democrat din cadrul Consiliului Local Municipal Mangalia, Ion Petcu, a lăsat loc vacant în forul decizional al administraţiei Mangalia. La aproape o lună de la deces, organizaţia Partidului Social Democrat Constanţa a venit cu propunerea, în conformitate cu solicitările din mediul local.

Ieri, secretarul executiv al P.S.D. Constanţa, Cristinel Dragomir, a declarat pentru „Observator de Constanţa” că propunerea organizaţiei judeţene a fost Mihaela Ariciu, următoarea pe lista P.S.D. Mangalia pentru Consiliul Local.

„Organizaţia P.S.D. a înaintat propunerea, urmare a unei adrese de solicitare venite din partea lor (organizaţia municipală Mangalia a P.S.D. n.r.). Doamna Ariciu este membru vechi al P.S.D. Mangalia, este cunoscută la nivel local şi este următorul social democrat pe lista pentru Consiliul Local Mangalia”, a declarat Cristinel Dragomir pentru cotidianul nostru.

Facem precizarea că Mihaela Ariciu este membru vechi al P.S.D. Mangalia, vicepreşedinte al organizaţiei de femei social democrate şi este de profesie economist.

Validarea în funcţia de consilier local ar urma să aibă loc, miercuri, în şedinţa programată a Consiliului Local Municipal Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mihaela Tîrpan, observatorconstanta.ro, Marti, 17 dec.2013.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply