Primăria Mangalia nu glumeşte! Anunţă încă o executare silită a unor imobile – vezi documente

0
551

Primăria Mangalia nu glumeşte! Anunţă încă o executare silită a unor imobile - vezi documente

Primaria Mangalia anunţa, în luna octombrie, că, pentru recuperarea unor debite, execută silit un teren în suprafaţă de 1.050 metri pătraţi şi două blocuri nefinalizate (un bloc în regim D+P+4E, şi al doilea bloc, în regim D+P+10E, ambele în staţiunea Neptun).

Primăria încerca, astfel, să recupereze banii pe care proprietarul terenului şi blocurilor, SC Imobiliara SRL, le are către bugetul local. După două licitaţii la care nu s-a prezentat nimeni, Primăria Mangalia revine cu un alt anunţ, de această dată privind un alt datornic la bugetul local.

Conform anunţului de vânzare bunuri imobile, Primăria Mangalia organizează, în data de 20 decembrie, ora 10.00, scoate la licitaţie un teren situate pe strada Negru Vodă nr.13, în suprafaţă de 3.992 mp, respective o clădire denumită Cantină Pod, situată la aceeaşi adresă, în suprafaţă de 2.292 mp, cu fundaţie din beton armat, structură formată din stâlpi şi grinzi din beton armat, zidărie BCA şi cărămidă (descrierea completă poate fi vizualizată pe site-ul primăriei – n.r.). Preţul de pornire al licitaţiei va fi de 1.046.278 lei (399.520 lei – terenul şi 646.758 lei – clădirea).

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Luni, 16 dec.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply