Prefectul Bola cârpeşte macarale pentru TIR-uri, la Agigea

0
566

farmec.ro
carturesti.ro%20

…Pentru că gabara a fost adusă să nu se spună că nu e…

Prefectul Bola cârpeşte macarale pentru TIR-uri, la Agigea

Circoteca gabarei care ajută la traversarea canalului Dunăre – Marea Neagră de către autovehiculele de mare tonaj a ajuns la faza pe macarale. Cu unghiuri prost calculate şi cu câteva camioane ciuntite ba pe la roţi, ba pe la aripi de protecţie, autorităţile se mobilizează. Prefectul ştie-tot, Eugen Bola, nu putea lipsi nici din acest demers, pentru că sufletul său mare nu l-a lăsat şi întinde o mână de ajutor pentru cârpiri de macarale, pentru că trebuie aduse, dom-le, rampele alea odată!

Contactat de Replica, Bola a relatat despre problemele întâmpinate la gabară şi cum se corectează, una câte una, pentru asigurarea condiţiilor optime de traversare. În stilul său clasic, Bola susţine că trece peste toate problemele, fie că e vorba de cele de uz tehnic, fie de cele materiale, pentru că este un optimist şi un luptător incurabil, aşa cum a declarat pentru Replica de Constanţa:

ii de la Shipyard Navrom, de fapt de la Navrom Bac, care e un pui de-al lui Navrom Shipyard Galaţi, să îmbunătăţească trecerea, să facă o rampă metalică. Vin cu nişte îmbunătăţiri, cu nişte elemente din metal, cea mai mare fiind de două tone şi ar avea nevoie de-o macara. Urmează să mă orientez, să văd de o macara. Aceste elemente de fier trebuie să fie exact la trecere, la trecerea de pe malul Constanţa şi de pe malul Agigea. Sunt urgente pentru că trebuie să fie mult mai uşor să treacă TIR-urile. E vorba de o rampă pe care se urcă aceste TIR-uri, pentru că am avut probleme. Mă rog, nu a fost unghiul foarte bine gândit, foarte bine ales şi, din această cauză, am avut nişte probleme. Ele au fost încet-încet rezolvate, pentru că, de exemplu, la început, când au adus gabara, TIR-urile descărcate aveau o problemă. În sensul că roţile din faţă treceau, iar roţile din spate mergeau în gol. Puteai să bagi degetul între roată şi rampa de metal. S-au tot corectat şi acum mai vin pe roţi şi nişte elemente. Mă rog, să vedem acum cu macaraua, o cârpim. O cârpim cumva. Noi nu avem niciodată nimic. Instituţia Prefectului este lipsită de absolut orice mijloace. Nu mai vorbesc de cele financiare, dar asta este situaţiunea, a mai precizat Bola.

Marius Florian VASILE, replicaonline.ro, Joi, 12 dec.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply