Primarul Mangaliei şi parlamentarii Colegiului 5, în audienţe publice

0
684

Comunicat de presă

DSC_0062 DSC_0068

DSC_0071 DSC_0084

Cu ocazia recepţionării sistemului centralizat de termoficare, desfăşurată, vineri, 6 decembrie, edilul Mangaliei, Cristian Radu, alături de parlamentarii Nicolae Moga şi Victor Manea, au inspectat centralele termice din Olimp şi Neptun.

Pe durata vizitei, primarul Cristian Radu a stat de vorbă cu oamenii, asigurându-i că nu vor mai exista probleme cu furnizarea agentului termic.

„Un proiect prioritar pentru actuala administraţie locală, iată, l-am bifat, astăzi. Am venit special la dumneavoastră împreună cu parlamentarii noştri, pentru a vă spune că aducerea gazului în Mangalia şi staţiuni este o realitate şi se poate vedea cu ochiul liber. Ne bucurăm că locuitorii din Neptun şi Olimp beneficiază de confortul termic mult aşteptat. Totodată, vă anunţ că, de anul viitor, în Neptun, va exista şi o farmacie”, le-a mai spus edilul locuitorilor din cele două staţiuni.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La rândul său, vicepreşedintele Senatului, Nicolae Moga a precizat că locuitorii din aceste zone vor putea avea locuri de muncă şi pe durata sezonului rece, odată cu declararea staţiunilor ca fiind balneoclimaterice.

„Cunosc problemele cu care vă confruntaţi, de aceea am venit să discut cu dumneavoastră. Locurile de muncă sunt întradevăr insuficiente, dar vă asigur că facem toate demersurile în Parlament ca staţiunile să funcţioneze şi iarna, ceea ce va contribui la crearea de locuri de muncă pe perioada sezonului rece”, a declarat senatorul Nicolae Moga.

Cu aceeaşi ocazie, primarul şi parlamentarii au vizitat noul Club al Pensionarilor, amenajat în Neptun.

În dialogul cu vârstnicii, edilul Cristian Radu le-a spus acestora că la nivelul Primăriei se lucrează la un proiect de acordare a subvenţiilor la căldură, în funcţie de veniturile fiecărei familii.

Totodată, cei prezenţi au fost informaţi despre proiectele viitoare ale municipalităţii susţinute de cei doi parlamentari de Mangalia, în vederea relansării turismului şi dezvoltării economice a zonei.

 7 decembrie 2013                             Biroul de presă


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply